Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

İdari İşler Şube Müdürlüğü

ulasim
  • Adı : Pınar Deniz
  • Görevi : İdari İşler Şube Müdür V.
  • Telefon : (+90) 266 239 15 10 - 1105

• Özgeçmiş

Pınar Deniz, 1986 yılında Balıkesir’de doğdu.

Balıkesir Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Programcılığı bölümünden mezun oldu.

2006-2010 tarihleri arasında özel bir yazılım firmasına bağlı olarak Balıkesir Belediyesi Kent Bilgi Sistemi Projesinde Eğitim Destek Personeli olarak çalışmaya başladı. 2010 yılından itibaren Balıkesir Belediyesi, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde memur olarak görev yaptı.

2015-2019 tarihleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına bağlı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdür V. olarak görevini gerçekleştirdi.

2019 tarihi itibariyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nda Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile İdari İşler Şube Müdürlüğü görevlerini vekaleten gerçekleştirmektedir.