Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı

ulasim
  • Adı : Gökhan Mit
  • Görevi : Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkan V.

• Özgeçmiş

1973 Balıkesir doğumlu olan Gökhan MİT; ilkokulu Balıkesir Altıeylül İlkokulu, ortaokulu Balıkesir Ortaokulu, liseyi Niğde Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1990 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünü kazandı. 3 yıllık öğrenciliğinin ardından tekrar üniversite sınavına girerek 1994 yılında başladığı Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldu.

Öğrenciliği sırasında 1993 yılında Balıkesir Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde geçici işçi olarak iş hayatına başladı. Mezuniyetinin ardından Aralık 1998-Mart 2000 tarihleri arasında Hakkari/Çukurca’da jandarma asteğmen olarak vatani görevini yaptı. Askerlik dönüşü Nisan 2000-Ekim 2000 tarihleri arasında Balıkesir Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde geçici işçi, Şubat 2001-Ocak 2005 tarihleri arasında düz işçi olarak çalıştı. Ocak 2005’te çıkan kanunla kapatılan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün Balıkesir İl Özel İdaresi’ne devredilmesiyle görevine Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde Mart 2012 tarihine kadar düz işçi, bu tarihten itibaren Ekim 2013 tarihine kadar ise sözleşmeli mühendis olarak devam etti. Ekim 2013’den sonra ise çıkan kanunla devlet memuru olarak çalışmaya başladı. Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında kapanan Balıkesir İl Özel İdaresi’nden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne atandı. Nisan 2014-Kasım 2017 tarihleri arasında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Kasım 2017-Mayıs 2020 tarihleri arasında mühendis olarak Muhtarlık İşleri ve Fen İşleri Dairesi Başkanlıklarında görevlendirildi.

01.06.2020 tarihinden itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Gökhan MİT; evli ve iki çocuk babasıdır.

• Mevzuatlar
No Tarih Açıklama İndir
244 14.05.2020 Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliği