DOLANDIRICILIK VAKALARINA KARŞI KAMUOYU DUYURUSU
01.07.2024

Son günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bazı üst düzey yöneticilerimizin isimleri kullanılmak suretiyle yardım ve bağış kampanyaları adı altında dolandırmak maksadıyla vatandaşlarımızdan nakdi yardım talep edildiği tespit edilmiştir.

Bu itibarla; talep edilen yardımlar ile ilgili gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse yöneticilerimizin hiçbir şekilde ilişkisi bulunmadığı dikkate alınarak Büyükşehir Belediyemizde görevli kamu görevlilerinin adı kullanılarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerekmektedir. Bu husus ile ilgili yargı mercilerine başvuruda bulunulmuştur. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Belediyemiz Çağrı Merkezinin 444 40 10 numaralı hattına veya en yakın güvenlik birimlerine ihbarda bulunulması rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.