Büyükşehir Belediyesi Her Yerde
14.11.2017

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Büyükşehir Her Yerde” sloganıyla il genelinde dokunmadık yer bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi estetik dokunuşlarla ilçelere değer katmaya devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi insan odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi kentin sadece alt ve üst yapı sorunlarına çözüm üretmekle kalmıyor, 20 ilçenin estetik görünüm kazanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri park, yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarının yanında temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler son olarak Susurluk Atatürk Parkı, Sındırgı Atatürk Parkı, Gönen Sarıköy Parkı, Savaştepe Ceylanpark, Soma Caddesi, Havran girişi orta refüj ve Bandırma meydanındaki yeşil alanlarda genel temizlik ve bakım çalışmaları yürüttü. Ekipler 20 ilçedeki çalışmalarına devam ediyor.