Bandırmalı Çocuklar “Küçük Prens”le Buluştu
17.01.2018

Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergilenen Küçük Prens adlı çocuk oyunu önceki gün çocuklar ile buluştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin çocukları sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlik önceki gün Bandırma’da sahnelendi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oynanan oyuna 17 Eylül İlköğretim Okulu, 100. Yıl İlköğretim Okulu, Şehit Süleymanbey İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlköğretim Okulu, öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinliğe öğrenciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle götürüldü. Toplu ulaşımı güvenle sağlamak için okullarından alınan öğrenciler oyun bittikten sonra yine okullarına bırakıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Küçük Prens adlı çocuk oyunu diğer ilçelerdeki gösterileri ile çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeye devam edecek.