Ayvalık’ta Öğrenciler “Küçük Prens”le Buluştu
18.01.2018

Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sergilenen Küçük Prens adlı çocuk oyunu dün 14.00’de izleyicileriyle buluştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklarımızı sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlik dün Ayvalık’ta sahnelendi. İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde oynanan oyuna; Abdülvahit Sağlam İlköğretim Okulu, Akçapınar İlkokulu, Ali Çetinkaya İlkokulu, Altınova Atatürk İlkokulu, Altınova Merkez İlkokulu, Altınova Ondört Eylül İlkokulu, Bağyüzü İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Çakmak İlkokulu, Çamoba İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Mecit Ataklı İlkokulu, Necmi Komili İlkokulu, Nuri Zarplı İlkokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kıtay katıldı.

Katılımın yoğun olduğu tiyatro oyununa öğrenciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle götürüldü. Toplu ulaşımı güvenle sağlamak için okullarından alınan öğrenciler oyun bittikten sonra yine okullarına bırakıldı.