Aşevi Faaliyetlerini Ara Vermeden Sürdürüyor
31.05.2018

Kuva-yi Milliye Meydanı’ndaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi binası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müspet ve Manevi İlimler Vakfı’na tahsis edilen Aşevi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahse konu alanda birkaç yıldır devam eden ve yardıma muhtaç ailelere günlük düzenli olarak verilen yemek dağıtım hizmeti çerçevesinde çoğunluğu yabancı uyruklu dar gelirli 480 aileye ulaştırılan 3 çeşit yemek ve ekmek dağıtımı aynı merkezden sürdürülüyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingi nedeniyle başka bir noktadan yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

Yine bahse konu yemek dağıtım alanının günlük temizlik hizmetleri de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli ve aksatılmadan sürdürülüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet eden, kamu yararına çalışan Vakıf ve Derneklere her türlü destek verilmeye devam ediliyor.