Genel Sekreter Küçükkapdan Sındırgı Kitap Fuarı Açılışına Katıldı
15.04.2019

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Sındırgı Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı.

Fuar açılışında konuşma yapan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı kitap fuarlarının kağıttan bir dünya olduğuna vurgu yaparak “Sevgili gençler içeride kağıttan bir dünya var. O kağıttan dünyayı keşfettikçe gelecekle ilgili hayallerimiz artıyor, beklentilerimiz oluşuyor, dünyaya bizi bağlayan umutlarımız, ümitlerimiz yeşeriyor. İyi ki bizi hayata bağlayan o kağıttan dünya var.” şeklinde konuştu.

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında düzenlenen, Sındırgılıların yoğun ilgi gösterdiği ve çok sayıda kitapseverin bir araya geldiği fuara 35 yazar ile 50 yayınevi katılıyor.

İmza günleri, yazar öğrenci buluşmaları, yazar halk buluşmaları, atölyeler, toplu okuma etkinlikleri yapılarak kültür haftasına dönüşecek fuar 20 Nisan 2019 tarihine kadar sürecek.