icon-cloud.svg
29
°
logo-2.png
cloud.png
29
°
Başkan Yılmaz’dan Bandırma Çıkarması
07.08.2019

Şehir Çalıştayı” kapsamında Bandırma’ya giden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, adeta çıkarma yaptı. Kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Yılmaz, Bandırma’da saha incelemelerinde bulundu.

2020 - 2024 Stratejik Planlamaya Esas Şehir Çalıştayı” kapsamında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Bandırma’da gerçekleştirilen “Kuzey Bölgesi İstişare Toplantısı” Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve Marmara ilçeleri özelinde gerçekleştirildi. Bu ilçelerde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, dernekler ve üniversite öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşen çalıştaya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı da katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şehir İstişare Toplantıları Analiz Sonuçları”nın sunumunun yapılmasıyla başlayan çalıştayda; Balıkesir geneli beklenti analizleri özet tabloları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile şehir kurumlarının işbirliği geliştirebilecekleri alanlar, şehir kurumları tarafından Balıkesir’in gelişimi için önerilen alanlar ve projeler konuşuldu.

Sosyal ve Kültürel Gelişim, Şehir ve Çevre, Altyapı ve Mobilizasyon, Şehir Ekonomisi ve İstihdam başlıkları altında kurulan komisyonlarda gündeme getirilmesi belirlenen konular not edilerek, çalıştayın son oturumda tüm komisyon üyelerine sunuldu.

PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Çalıştayın ardından; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı’yı makamlarında ziyaret eden Başkan Yılmaz, Bandırma’da bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı; BASKİ, İtfaiye ve Beyaz Masayı da ziyaret ederek personeliyle bayramlaştı. Saha incelemelerinde de bulunan Başkan Yılmaz, Bandırma’yı çok önemsediklerini belirtti.

HABER GÖRSELLERİ