Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nden Biga İtfaiyesi’ne Destek
09.08.2019

Alanında öncü ve örnek çalışmalara imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Biga Belediyesi İtfaiyesi’ne “Temel İtfaiye Eğitimi” verdi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Eğitimli personeli ve başarılı yönetimiyle Türkiye’de örnek gösterilen itfaiye birimlerinden olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Çanakkale’nin Biga ilçesi itfaiye ekiplerine eğitim vererek, tecrübelerini paylaştı. Biga Belediyesi’nde görevli 23 itfaiye personeline, 5 gün boyunca 30 saatlik “Temel İtfaiye Eğitimi” veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı deneyimli ekipler, program kapsamında; teorik ve uygulamalı dersler verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na deneyimlerini paylaşarak, Biga İtfaiyesi personeline sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, eğitimlere katılan personeline sertifikalarını takdim etti.