Başkan Yılmaz GMKA Toplantısı’na Katıldı
27.08.2019

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde Edremit’te gerçekleşen Güney Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Ağustos Ayı Toplantısı’na katıldı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu Ağustos Ayı Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde Edremit’te gerçekleştirildi. GMKA’nın en üst karar merci olan Yönetim Kurulu’nun Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda, yönetmelik gereği her yıl değişen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi Vali Ersin Yazıcı'ya geçti.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Vekili Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ersin Yazıcı, GMKA Yönetim Kurulu üyelerini Balıkesir'de misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Vali Yazıcı; bölgesel kalkınma yolunda bölge paydaşları olarak hep birlikte hareket etmenin, kurumsal bilgi ve tecrübelerin kalkınma paydasında buluşturulmasının, bölgeyi geleceğe taşıyacağını belirtti.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.