icon-cloud.svg
29
°
logo-2.png
cloud.png
29
°
‘Büyük Zafer’den Aldığımız İlhamla Mücadelemiz Sürecek
30.08.2019

Yüce Türk Milleti’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Bizler, Büyük Zafer'den aldığımız ilham ve cesaret ile Balıkesir'i ve Türkiye'yi daha aydınlık ve müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyük Zafer’in 97. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajına, Yüce Türk Milleti'ne bu şanlı zaferi armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Türk Ordusu’nu; rahmet, minnet ve saygıyla anarak başlayan Başkan Yılmaz, devamında şu ifadelere yer verdi:

Bir ulusun bağımsızlığı için neleri göze alabileceğinin açık ispatı olan 30 Ağustos; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği gibi askeri bir zafer olmanın ötesinde Türk Milleti'nin egemenliğinin habercisidir. 30 Ağustos 'ta kazanılan bu zaferle Türk Milleti ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Kurtuluş Hareketi'nin ilk kıvılcımlarının atıldığı ve bağımsızlık mücadelesinin Büyük Zafere ulaşmasında tarihi bir rol oynayan Kuvayi Milliye Şehri'nin bir evlâdı olmaktan dolayı gururluyum. Bizler, Büyük Zafer'den aldığımız ilham ve cesaret ile Balıkesir'i ve Türkiye'yi daha aydınlık ve müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bağrından çıktığımız Yüce Türk Milletine ve Balikesirimize en güzel şekilde hizmet etmek için, güveninize layık olmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz, Zafer Bayramımız kutlu olsun.

HABER GÖRSELLERİ