icon-cloud.svg
29
°
logo-2.png
cloud.png
29
°
Büyük Zafer Coşkuyla Kutlandı
30.08.2019

30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Balıkesir Valiliği koordinasyonunda düzenlenen törenlere, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katılım gösterdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine katıldı. “Büyük Zafer”in 97. yılı münasebetiyle düzenlenen tören, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunmasının ardından, Vali Ersin Yazıcı; Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Ahmet Akın, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte makamında tebrikleri kabul etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninin ardından resmi geçit töreni için protokol, Kuva-yi Millîye Meydanı’na geçerek, bayram kutlama törenine katıldı. Balıkesir protokolünün tam kadro olarak katıldığı törende, Balıkesir halkının bayramı kutlandı.

Öğretmen Albay Celal Çınar tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu. Şiirlerin okunmasının ardından Resmi Geçit Töreni de gerçekleştirildi.

Resmi geçit törenine; resmi kurum müdürleri, askeri erkân, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

HABER GÖRSELLERİ