Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu
28.10.2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Balıkesir Valiliği himayesinde hazırlanan programlar kapsamında Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. İl protokolünün tam kadro katıldığı törende Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cumhuriyetin ilanının 96. yılı münasebetiyle Balıkesir Valiliği himayelerinde düzenlenen çelenk sunma töreni, il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu.

Çelenk sunma törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra; Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan ile daire başkanları, Türkiye Harp Malulleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve siyasi partilerin il başkanları katıldı.