Duraksız Mahalle Kalmayacak
04.11.2019

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde ihtiyacı olan noktalara durak monte etti. Böylelikle vatandaşlar yaz ve kış aylarında daha güvenli ve konforlu bir şekilde toplu taşıma araçlarını bekleyecek.

Şehir içi ulaşımda kalite ve güvenliği artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan kış mevsimi öncesinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ihtiyaç duyulan noktalara durak yerleştirildi. 2019 yılı içeresinde Balıkesir merkez ve ilçelerde durak ihtiyacı bulunan mahallelere toplamda 107 durak yerleştiren belediye ekipleri; eskimiş, ihtiyacı karşılamayan durakları da sökerek yaz ve kış aylarında vatandaşların rahatlıkla ihtiyacını giderecek durak kabinlerini monte etti.