Büyükşehir Bugün Ne Yapıyor
13.02.2018

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesine giren vatandaşlar, artık o gün nerede hangi birimin ne tür çalışma yaptığını görebiliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan yeni sistemle artık hangi noktada hangi çalışmanın yapıldığı duyurularak vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Belediye bünyesindeki daire başkanlıkları ve bağlı iştiraklerinin günlük çalışma programlarının detayları ile paylaşıldığı programa vatandaşlar www.balikesir.bel.tr internet adresine girerek ulaşabilecekler.

Büyükşehir Bugün Ne Yapıyor” başlığı altında yayınlanan program aynı zamanda toplam çalışma yapılan bölge ve iş sayısını da gösterirken; bahse konu sistem bugünden itibaren tüm vatandaşların kullanımına sunulmuş durumda.