icon-cloud.svg
29
°
logo-2.png
cloud.png
29
°
Büyükşehir’den, Mahalleler Arası Futbol Turnuvasına destek
09.07.2024

Bandırma Ömerli Mahallesi 2024 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirildi. 14 takımın katılım gösterdiği turnuvanın şampiyonu Yeni Yenice oldu.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Ömerli Mahallesi 2024 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Bandırma’da gerçekleştirildi. Toplamda 14 takımın katılım gösterdiği turnuvaya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı temsilen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz katılım gösterdi.

DERECEYE GİRENLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Turnuvada; 1. olan Yeni Yenice Mahallesi’ne ve 2. olan Aksakallı Mahallesi’ne plaketlerini Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz takdim etti. Turnuvaya katılan takımlar ise şu şekilde; “Doğanpınar-Çinge, Yeni Yenice, Küleflispor, Aksakalspor, Kuşcennetispor, Danışmentspor, Eriklispor, Bereketlispor, Dutlimanspor, Doğaspor, Dedeobaspor, Ergilispor, Doğrucaspor”

“TURNUVALARIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Turnuva sonunda açıklama yapan Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’ın sevgilerini iletiyorum sizlere. Sporun, sporcunun dostu Ahmet Akın Başkanım, şehrimiz için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı aramızda bulunamadı. Sizlere sevgi ve saygılarını iletiyoruz. Turnuvaya katılan 14 takımımızı tebrik ediyorum ve böyle güzel turnuvaların devamını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla” diye konuştu.

HABER GÖRSELLERİ